Voertuig

Als zelfstandige of KMO kan uw wagenpark uit meerdere voertuigen bestaan: personenwagen, bestelwagen, vrachtwagen, …. Het is van belang dat uw wagenpark goed beschermd is. Alles start met de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid die u moet verzekeren voor u het verkeer in kan. Daarnaast zijn er verschillende opties mogelijk, afhankelijk welk type voertuig:

  • Burgerlijke aansprakelijkheid: Deze wettelijk verplichte verzekering betaalt de schade die u aan anderen veroorzaakt. Ze is strikt gereglementeerd via een modelovereenkomst die dezelfde is voor alle maatschappijen. De service maakt het verschil.
  • Rechtsbijstand: Uw voertuig wordt beschadigd en er ontstaat discussie over wie aansprakelijk is. Op dat moment is juridische hulp welkom. Een uitgebreide formule voorziet eventueel ook contractuele geschillen (bijvoorbeeld met uw garagist) of administratieve bijstand (bijvoorbeeld bij overdreven snelheid).
  • Omniumverzekering:
    • Een volledige omniumverzekering verzekert uw wagen tegen eigen schade, brand, diefstal, glasbreuk, aanrijding met wild en natuurkrachten. Voor de eigen schade is er ook een vrijstelling.
    • Een gedeeltelijke omniumverzekering doet hetzelfde maar de eigen schade is niet gedekt.
  • Bijstand & pechverhelping: Waar ter wereld u ook bent, voor uzelf en voor uw voertuig.
  • Bestuurdersverzekering: Als bestuurder bent u niet bescherm voor lichamelijke schade wanneer u in fout bent. Deze optie zorgt ervoor dat er dekking bestaat in geval van blijvende invaliditeit, overlijden, … .

U kan zelf de premie van uw autoverzekering simuleren via deze simulator.
Of maak een afspraak op kantoor zodat we samen een oplossing op maat kunnen uitwerken.

Deel deze pagina

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest